Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/0/wiigworld.com/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 173 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/0/wiigworld.com/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 180 » Argentina WIIGWORLD | JORDOMSEILING

Argentina


MAMMA HAR BURSDAG!!! Og atter en gang er vi gjenforent, og denne gangen i Argentina for å feire hele 60år! Jeg og bror har de siste månedene tilbrakt i hvert vårt land for å få litt luft mellom oss, så mamma kom flyvende inn fra Norge for å samle yndling-sønnene sine:)


Argentina er spesielt kjent for tango og biff, så vi kunne ikke gjøre annet enn å overraske mor med litt av begge deler. Etter en rolig privat time med ballerinaen Ayse, var det rett inn på VIP hvor rødvin og biff var på menyen. Like tett etter var det show! Og jeg kan med hånden på hjerte si at det var det beste tango-showet jeg noensinne har sett (og eneste). Vi så på hverandre med tårer i øynene og nikket; «Ja, nå blir det tango-sko og dans for alle penga».


Så var det sightseeing. Mor tok oss med på en sykkeltur med en privat guide som skulle ta oss gjennom arkitekturen, kulturen og historien til denne fantastiske metropolen. FEEEEMMM LAAAANGE TIIIMMER tok det. Makan til trafikkregel-rytter skal du lete lenge etter. På vært j**la lyskryss stoppet han, og det er maaange av dem. Jeg skal aldri stoppe på rødt lys igjen!


Neste stopp: Iguazufallene. Dette er en rekke fossefall på grensen mellom Brasil og Argentina med ikke mindre enn 12 750 kubikkmeter med vann fallende i sekundet. Og igjen, jeg er imponert. Vi er alle imponert. Mektig imponert! Og her trodde du at familien Wiig aldri blir imponert, også viser det seg at Argentina har imponert oss to ganger. TOOOO GANGER!! Vi tok så en matbit på den lokale restauranten. Ikke like imponerende.


Sverre har fått nok. Han fyker hjem til Norge. Jeg og mor går på tango-sko shopping. Mor tar skoa fatt og fyker etter bror. Jeg surrer rundt med noen lokale tinder dates før jeg tar flyet til Sør Afrika. Ja, du leste riktig. Jeg skal nemlig tilbringe mine neste 3 måneder i en av verdens farligste byer, med ikke mindre enn 8 mord daglig i 2018. Cape Town<3

– Magnus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits