Brasil


Det å reise over en lang periode kan være krevende. Spesielt for en som meg. Aldri har jeg vært så rastløs og ukomfortabel. Jeg er rett og slett ikke lagd for et meningsløst liv i mañana land. Er det en ting denne turen har lært meg, så er det tålmodighet. Men det skal ikke få ta ta over livet mitt. Jeg MÅ BEVEGE MEG! Utvikle meg, fysisk og psykisk. Varmen, strendene, palmene, folkene, ingenting gir mening lenger. Jeg trenger fysisk fostring og rutiner.

For Magnus er det litt annerledes, han er en happy go lucky type. Jeg derimot får lyst til å drepe noen, eller sette meg ned å gråte bak en palme med en pina colada. Så jeg bestemmer meg for å dra til Brasil, hjemlandet til min største passion, brasiliansk jiu jitsu. Der skal jeg bo hos min professor Matheus i 5 uker, trening hver jævla dag til kroppen skriker av smerte og glede!


Jeg ankommer Rio de Janeiro. De snakker null spansk. Null engelsk. Så da var det bare å starte på scratch igjen. Rio på denne tiden av året er ganske deilig, det er litt som en varm norsk sommer. Med trening, hyggelige folk, god mat og rutiner ville man tro at jeg skulle bli fornøyd. Men akk, jeg mangler fremdeles gode venner og bekjentskap, jeg savner å mekke på motorsykkel, skape ting, ha en mening rett og slett.


Rio er veldig deilig by å komme til (utenom språket, som er veldig fint, men veldig vanskelig). Det er gode trenings forhold, folk er åpne, strendene er lange og fine med masse tyver og maten er billig og god (ordentlig husmannskost), og masse fjell å gå tur i. På kvelden/natten føler man seg kanskje ikke helt trygg, men på dagtid er det bare kos.


Selv om Rio er veldig idyllisk og jeg får trent hver dag, er jeg veldig klar for å dra hjem. Det gir meg veldig lite å reise nå. Begeret er fullt og vel så det. Ingen grunn å drive mer dank! Nå gjenstår kun en siste tur til Argentina med bror og mor for feire 60-årsdag, deretter er det rett hjem til Norge til den beste tiden av året, sein høsten <3

– Sverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits