En ny epoke har begynt

Wiigbrødrene har kjøpt seilbåt
I dag, 29.juli, er som alle vet min bursdag (Magnus) og Kong Olav Den Hellige sin dødsdag, men har nå også blitt Wiigbrødrenes viktigste dag på vei mot jordomseilingdrømmen. Vi har nemlig kjøpt en seilbåt! Har vi vunnet i lotto tenker du? Eller har vi ranet en bank? Neida! Vi har brukt alle momspengene våre som skal betales inn i mars! Rett og slett genialt!

Båten er av type Hero 101 34fot havseiler fra 1978. Vi kom i kontakt med Svein, en svært hyggelig selger, som solgte denne perlen til oss for 75 000kr. Hvor er haken? Ingen hake! Båten flyter og motoren går som ei klokke. Komforten innvendig derimot må vi legge litt arbeid i, da den er helt naken. Helt tom. Et prosjekt midt i blinken for nevenyttig ungdom som oss!

Flere bilder av båten og prosjektet her!

– Magnus

2 kommentarer på “En ny epoke har begynt

  1. Eventyrer Gorm G. Lund sier:

    Først vil jeg gratulere med «ny» båt! Et strøkent utgangspunkt for et stort eventyr… Mye gjenstår, men med et tett skrog, motor som funker, en solid rigg og noen seil er hovedelementene faktisk på plass.
    Jeg var så heldig å få være med på jomfruturen, da seilene ble heist for første gang og gutta med store smil og skjelvende hender på roret la kursen mot hjemmehavnen i Frognerkilen.
    Nå gjenstår bare planlegging, jobbing og masse VILJE!
    Verden venter der ute…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits