Ankring


Havneplassen i Frognerkilen har nå gått ut på dato, og jeg har montert anker på «Vilje». Siden vi kjøpte seilbåt i juli for 2 år siden har «Vilje» ligget trygt hos Skøyen båtforening for 2500kr måneden (sommerhalvåret). I dag er det akkurat 15 måneder og 19 dager til planlagt avreise og vi trenger sårt å spare det vi kan. Tiltak måtte gjennomføres.

Vi fikk kjøpt både ankervinsj og ankerulle gjennom finn.no, og rele++ fikk vi byttet til oss fra en sjøulk på havna. Siden jeg startet monteringen i juni 2016, var alt klart mai 2017 for noen dager siden.


Vi har nå ligget for anker i snau en uke, og kvaliteten på nattesøvnen er kanskje ikke like god lenger. Løsningsorientert som jeg er bestilte jeg SPOT Trace på ebay som i teorien skal holde meg oppdatert til en hver tid på hva «Vilje» finner på når vi ikke passer på. Den bruker en slags GPS/GSM teknologi som koster 1000kr året, pluss selve enheten som også ligger på rundt 1000kr. Opplegget er ennå ikke testet, men vil bli installert ASAP.

– Magnus

2 kommentarer på “Ankring

 1. Truls sier:

  Wazzup bjj homies!

  Digger å følge med på bloggen deres! Sover/bor du på båten permanent nå magnus ?

  Sommerhilsen fra
  Truls

  • Magnus sier:

   Haha, sover ikke den ass!;) Bror bor hos mor og jeg bor fortsatt i kåken på fredensborg. Selger Vilje neste år og flyr til Karibien! Woop woop!

   Sees plutselig på matta sjef! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits