Bror flytter

Sverre flytter ut
Da var tiden inne for at Sverre flytter ut av vår sykt kule leilighet på Fredensborg for å flytte hjem til mor. Han trakk det korteste strået når det gjeldet den økonomiske situasjonen, da inntekten hans ikke samsvarer med utgiftene. For min del har jeg vært så heldig å få fast jobb på «Iskrigerne» frem til 1.april, så holder hodet over vannet foreløpig.

Sverre flytter ut
Planen er at han skal bo hos mor frem til våren, for så å flytte ned til båten. På den måten klarer vi å sette av 6500kr mer i måneden frem mot jordomseilingen. For Sverre sin del får vi håpe at vi har klart å få lagt dørk i båten før han flytter inn.

Ny roomie
Inn i leiligheten har energiske Benedikte og hennes hund Bella flyttet inn. Hun skal være med på å sponse jordomseiling frem til vi reiser i 2017. For en dame! Hun har de siste 6 årene bodd i Sør-Afrika, og trengte sårt et sted å bo. Godt Wiigbrødrene kunne hjelpe. At jeg skal bo med en jente så lenge vil helt klart bli en utfordring, men Sverre mener jeg har godt av det, så da krysser vi bare fingerne.

– Magnus

3 kommentarer på “Bror flytter

  1. Gorm sier:

    Hei Gutta!
    Jeg driver fremdeles og seiler i Caribbean. Har vaert her en droy maaned naa. Kursen er satt mot Dominicanske Republikk, og saa faar vi se hvor kursen gaar videre. Kos dere i vinterkulda… Jeg sitter paa en beach-bar i badebukse med en aldri saa liten Rom-punch. he, he…
    Vi prates!

  2. Araz sier:

    Da begynner sparingen frem mot turen ja! Ryktes at mamma trenger hjelp til å bygge noe i garasjen Sverre! Trenger du noen ekstra slanter så får du komme bort til Greverud å bygge litt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits