CUBA

Bror og mor i Havana
De siste årene har vi hatt tradisjon å feire nyttår i utlandet, så i år ble det Cuba. En liten strek i regning opp mot jordomseilingen 2017, men fuck it. Vi dro sammen med vår kjære mamma som i løpet av de siste årene har blitt forelsket i landet, språket og dansen. Vi derimot kunne ingen av delene når vi dro nedover, og kan forsåvidt ingenting nå heller. Vi var der i 3 uker, og vi kan med hånden på hjerte si at dette ikke er et land for nybegynnere. Et fantastisk visuelt land å være i, men resten er en kamp. Eller som vi fort lærte å si: «Que lucha»! Flere bilder fra Cuba her.

La Plarga, Cuba
Fra 30 varmegrader i Cuba til -20 i Norge. Ingen varm tilbakekomst akkurat. Fire uker hadde nå gått siden vi hadde sett eller hørt noe fra «Vilje», og hun trengte sårt vår oppmerksomhet. En lenger periode med sprengkulde og nedbør i form av snø hadde satt sitt preg, og vi føler virkelig for forseilet vårt. Stakkars forseil.

Båten vår Vilje nedsnøddEtter flere uker på latsiden skal vi nå sette inn støtet i oppussingen av «Vilje», og siden en av oss må flytte inn i båten til våren kan det være greit at hvertfall dørken er på plass.

– Wiigbrødrene

5 kommentarer på “CUBA

 1. Liss Wiig sier:

  Håper det sitter igjen litt spansk salsa og overlevelsesevne?
  Kommer godt med på veien videre?

 2. Truls Eldnes Johansen sier:

  Altid like kult å lese updates fra dere! Ser ut som en kul tur! Sees på trening snart!
  Hilsen
  Truls

 3. Gorm sier:

  Skip O’hoy gutter..! Godt aa se at dere trener paa varmt klima. Og hyggelig aa se at dere er paa samme side av Atlanteren som meg.
  Jeg sitter akkurat naa i seilbaaten min, paa Trinidad, og forbereder meg paa en lang og langsom seilas oppover The Windward Islands til Den Dominicanske Republikk – og en like langsom tur nedover igjen med besok paa de fleste oyene. Men foerst skal man jo ha med seg KARNEVAL..!! (.. og provesmake de forskjellige rom-typene de lager her nede.]
  Vi prates naar jeg er tilbake i gamlelandet, en gang paa vaarparten.
  KAST ANKER!
  Gorm

  • Magnus sier:

   Høres ikke ut som du lider noen nød akkurat! Litt misunnelig blir jeg merker jeg når det gjelder dette karnevalet du skal på;) Blir bra til våren, da får du lære oss opp til å bli sjømenn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits