Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/0/wiigworld.com/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 173 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/0/wiigworld.com/httpd.www/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 180 » Jomfruturen WIIGWORLD | JORDOMSEILING

Jomfruturen

Innseiling til frognerkilen
Onsdag denne uka flyttet vi båten vår fra Oppegård til Frognerkilen båthavn. Folk sa det var umulig å få båtplass, men etter en rask telefon til Roy i Skøyen båtforening fikk vi båtplass sentralt i Frognerkilen for 2250kr i mnd (sommer halvåret).  Seile-etappen ble gjennomført med god hjelp fra vår mentor, Gorm. Gorm er en sjørøver – som i utgangspunktet satt oss på hele jordomseilings ideen – og vi er veldig glad for å ha denne ressursen da vi er lost uten. På turen over fikk vi en rask innføring i hvordan heise forseil, og det var en fantastisk følelse å kjenne på at denne seilbåten kun er vår!

Wiigbrødrene på første seiltur alene
I går tok vi båten fatt igjen, og denne gang var det kun meg og bror. Fint vær og laber bris, perfekt for to landkrabber som oss. Vi kranglet oss ut fra havna for så å ta opp forseilet. Vinden var mot oss, så det ble en form for sikksakk seiling. Etter en liten stund følte vi oss litt mer komfortabel med båten og vi fyrte opp storseilet også. Dette var nytt for oss så vi ble litt stolte. Adrenalinet økte jevnt med vinden, og båten begynte å krenge mer og mer. Det var først når vi prøvde å legge over feil vei vi ble litt redde, lyden av vaiere som strammet seg og fronten av båten som stupte ned i vannet. Vi tok like gjerne ned storseilet og tok en litt roligere variant inn mot trygg havn igjen.

– Magnus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits