Kunnskap gir seileglede!

Seilerboka og spansk

Velkommen til årets første post for 2013! Drømmen lever fortsatt!

I dag har jeg offisielt brukt mine første kroner rettet mot jordomseilingsdrømmen da jeg kjøpte «Seilerboka«. Siden jeg så vidt vet forskjellen mellom babord og styrbord var det på høy tid at jeg kjøpte meg en teoribok som tar for seg det grunnlegende (++). Jeg har hørt mye godt om boka, og den har mange flotte bilder, og det liker vi! Så da har jeg tiden frem mot seilesesongen som starter en gang i mai (for oss dødelige hvertfall) å lære meg babord og styrbord, og båtknuter som kun lommen med headsettet mitt kan utføre.

I tillegg har både jeg og brodern startet å lære spansk, da dette er et språk som er veldig greit å kunne når vi reiser i området Sør-Amerika. Jeg har fått haia til meg noen gamle spanskbøker og notater fra min mor, i tillegg til at jeg har lastet ned en GRATIS app som skal lære deg spansk enkelt. Appen heter «Duolingo», og har hittil vist seg å være en god app. Hittil har jeg lært meg å si: «Yo soy un niño». Ikke verst!

– Magnus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits