Ny plan

Tokt mot TønsbergWiigbrødrene har en ny plan! Høsten nærmer seg, og vinterdepresjonen har for noen allerede kommet. Vi har brukt Vilje gjennom hele sommeren, og har vært på tokt i øst og vest. Vilje har frem til nå gitt oss mange gode stunder, men også mange fulle av blod og svette.

Piratelife
Vi skal selge Vilje. Det er en dårlig følelse bare å skrive det, men det er sannheten. Vi kjøpte Vilje som et oppussingsprosjekt for 1 år siden, og vi har siden den gang lagt ny dørk, nye vegger, ny sofa og et komplett elektrisk anlegg. Timene og pengene som er brukt er kvalmende i forhold til stigningen av verdien på båten. Båtmarkedet er latterlig lavt av salg av båter, men latterlig høyt av salg av utstyr til båter.

Vilje innvendig
På ingen måte er dette slutten på reisen! Selv om Vilje har vært et tapsprosjekt i både timer og penger, har vi lært utrolig mye. Noe vi aldri hadde lært om vi hadde kjøpt en ferdig båt. Planen nå er å kjøpe «Vilje, den andre»! Hun skal være større, sterkere, høyere og bedre rustet for havseilas. Vi ønsker og bruke mer tid på jobb og seiling, og mindre på oppussing. Det blir tøft økonomisk i starten, men i lengden har vi trua på at det lønner seg. Faen heller, dette skal funke! Ferdig snakka.

– Wiigbrødrene

Tagged , ,

2 kommentarer på “Ny plan

  1. PER JÆGER sier:

    Heia gutter, dette er bare en liten reality sjekkk.Jeg er så imponert over drømmen, viljen og evnene deres. De dumheter man angrer mest på i sitt liv, er de man ikke begikk da man hadde sjansen.

    Fortsett og fortsett, og drøm og vil, det er en kjempeverden der ute som venter på kjemper som dere. Jeg bukkere takker for å få lov til å følge litt med. Fortsett å drømme, fortsett og ville, fortsett å fortsette! I min verden er dere konger.

    • Magnus sier:

      Tusen takk Per! Utrolig gøy å ha deg som støttespiller på veien! Som du sier er det dette vi lærer av, penger er bare en en liten hindring som alt annet i verden. Det blir ny innflytningsfest og dåp når ny båt kjøpes!, og da blir det fest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits