VI HAR DRATT

Okei. Dette gikk sykt fort. De siste månedene bare forsvant. Vi har ryddet ut av fem boder, skaffet siste Burning Man billett, prøvd å pakke til turen, hatt elektriker og rørleger på besøk, besøkt tannlegen, besøkt Olafia og til slutt vasket ut av leiligheten. Bæm! Vi lander i LA med bagasje full av verktøy og store drømmer, klare til å erobre USA!

Los Angeles er grusomt stort, og trafikken er brutal. Vi plukker opp en varebil rolige 60 minutter med taxi unna flyplassen. Denne leiebilen har vi tilbrakt tre netter i. Dag 1 ble rett på gulvet. Dag 2 ble med politiet på besøk, og dag 3 var egentlig ganske chill på parkeringen utafor Walmart.

3 timer nord for LA, fant vi en “Camper truck” på Craiglist. Nathan er den kjempe hyggelig amerikaner som selger oss dette flotte kjøretøyet for hyggelige 6000 dollar. Han har fått barn, og kona sier han må kvitte seg med 1 av de 3 bilen som står i bakgården. Bilen må registreres innen 10 dager, men for å gjøre det må den forsikres. Det er vanskelig, og vi leter fortsatt etter en løsning i skrivende stund.

På vei mot Hollywood begynte bakerste hjul å wobble kraftig og bolter lå utover hele veien. Vi tok av til nærmeste verksted og Armen på Nova Auto Center tok oss inn i varmen. Vi får øl og snakker om bil og andre manneting. Tre av boltene som holder hjulet på plass (hjulnavet) er brukket og ny er dyrt. Vi sover nå på verkstedet hans og krysser alt vi har for at vi lander en løsning på faenskapet i morgen. Be en liten bønn for oss. Vær så snill<3

– Magnus

8 kommentarer på “VI HAR DRATT

 1. Joakim sier:

  Når kommer neste del?

 2. Gorm sier:

  Lykke til gutter! Godt å se at eventyret fremdeles lever i dere, selv om dere ikke fikk til båten. En liten bønn er herved avsendt…

 3. Pappa, Anne, Roxie og Indie sier:

  Huffs, dette ser ikke helt greit ut, men dette fixer dere. Det er tross alt bare noen bolter. Dere kunne vært til havs i storm med brukket mast. Vi krysser fingre og tær og ber til høyere makter. Stå på, vi heier på dere.??

 4. Anonym sier:

  Lykke til på den fantastiske reisen og ta godt vare på hverandre. Klem fra tante Miriam

 5. Hans sier:

  Dette blir spennende å følge gutter. Får reisefeber…

 6. Kitty Lund Sund . sier:

  Lykke til på ferden gutter ?. Dokker e tøff ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits