Vintern kommer

Sverre bærer plankerSom siste båt på havna bestemte vi oss endelig for å sette en pressening over «Vilje». Været var dritt, men vi hadde heldigvis caps. Vi hadde funnet noen våte panelplanker hos ###### som Sverre rigget mens jeg tok bilder. Etter mye tau, gaffa og klyper dekket presseningen (nesten) hele båten. Kamera døde underveis, så vi mistet det money-shot’et…

Sverre rigger opp rigg til presseningDet tok ca 3 dager før havnesjefen på brygga sendte oss en mms av båten vår med følgende text: «Kanskje dere burde gjøre noe?» Pressengen var blåst av og revet i to. Her er Sverre kjempe fornøyd med situasjonen kl 2100, tirsdag kveld:

Sverre er misfornøyd med oppsett av pressening

– Magnus

5 kommentarer på “Vintern kommer

 1. Gorm sier:

  … Det var vel ikke BARE Per som satte dere paa ideen? Var ikke jg innom den kvelden og fortalte roverhistorier fra mitt beskjedne liv ogsaa? He, h..

  • Magnus sier:

   Det er så sant Gorm! Det gikk nok litt fort i svingene for bror i den kommentaren;) Blir bra til våren når du skal lære oss å seile i storm??

 2. PER JÆGER sier:

  Jeg er glad for at jeg er en gammel mann, og likevel kan huske alt dette. Hvor tøft det er når man skal og vil. Dette blir de beste fortellingene, og de største opplevelsene. Men først må dere gjøre det. Sjøl. Tror jeg på trygg grunn kan si; «Been there, done that». Det er fantastisk og kjenne duften av ånden og sjelen som fikk meg til å gjøre alle de ville tingene jeg gjorde, den gang. Den eneste trøsten jeg kan gi dere er at jeg angrer ingenting.
  Fra en gubbe på 62 år. Lever scoteren?

  • Magnus sier:

   Hehe, skulle ønske det fantes en blogg fra din tid;) Scootern lever, men er pakka bort for vinteren. Men blir fort scooter-kjøring fra våren av! 😀

  • Sverre Wiig sier:

   Det er alltid motivasjon å høre hva andre har gjort og opplevd i livet! Det skal stå mye respekt av deg som kar Per!:) Vi er i hvert fall evig takknemlige for den hjelpen vi har fått, om det ikke gjelder fysiske ting, så er det faktisk DU som fikk oss på denne eventyrlige og spennende planen. Som mest sannsynlig kommer til å bli noen av de hardeste og mest fantastiske årene i våre liv. Ut av komfort boblen, ut å opplev verden og nye mennesker!:))

   Hilsen ung, dumdristig og uviten ypping på 25 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits