KASTA LOSS

JADDA! Endelig ferdig med oppussing av denne jævla båten! Hun har gått fra å være ett slitent drog med mange skjulte feil og mangler til å bli ei skikkelig skreppe! Vi har byttet neste alt av betydning noe jeg personlig er litt stolt av. Seile-prosjektet har så langt kostet oss nesten alt, men – om ikke annet – er vi endelig ordentlig i gang.

Vår tidligere plan om sør ble fort til nord når det plutselig har blitt registrert en tropisk storm sør i Mexico, og i tokten nord følger ett par fra Canada og ett fra Frankrike/USA. Vi skal sammen plyndre, slakte og spise noe av den beste fisken “Sea of Cortez” har å tilby.

Hittil har vi sammen tilbakelagt 100 nautiske mil, og spist 3 fisk. Ingen skutt og drept av oss, men vi har begge anskaffet oss et passende våpen for fremtidig jakt, yarr! Akkurat nå befinner vi oss i Mazatlan, nok en pensjonist by, med daglig arrangert bingo for gjestene i området. I morgen krysser vi over «Sea of Cortez» til den bedre siden, hvor ferden tar oss videre nordover til “where the free folks lives!” Siden vi startet eventyret har vi ikke hørt annet enn mas om hvor fint og flott dette området er, og hvor fantastisk det er å seile her. Vi skal nå sette dette på prøve de neste månedene å komme med en tilbakemelding så fort det lar seg gjøre. “To the north!”

Magnus

4 kommentarer på “KASTA LOSS

 1. Gorm sier:

  Ship O’hoi gutter… Godt å høre at dere er utpå igjen. Videoen hvor dere redder skilpadder har blitt sett 2,5 millioner ganger på Youtube. Så nå er dere ikke bare seilere, men også kjendiser.
  Fair wind videre

 2. Morten Rønne sier:

  God tur videre på det STORE eventyret.

 3. Liss Wiig sier:

  Dere er kjempeflinke og jeg er skikkelig stolt av dere❤️ Dere må ha fått noen gener fra hardføre nord som har hoppet over noen generasjoner?? God tur videre, håper dere får litt fest og fanteri nå??
  NB! husk å gi lyd fra dere før dere inn i «mobilfrie sone» så jeg slipper flere sammenbrudd??

 4. Per Jæger sier:

  Godt å høre at dere har fått orden på båten, det er et slit. Håper dere får noe gode måneder nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

hits